Livrare Gratuită pentru comenzile peste 99.00 lei Folosește codul EXTRA10 pentru -10% EXTRA la tot -10% EXTRA reducere la tot cod: EXTRA10
0 0
Coș de cumpărături
Holiday Season

Politică de confidențialitate

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importantă pentru noi.

Prin acest document vă informam asupra modului în care noi prelucram datele dumneavoastra precum si asupra drepturilor pe care le aveti in baza Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal, EU 679/2016, GDPR.

Cine suntem?

Smart Shopper SRL este o societate cu sediul în Aleea Basota 6, Iasi, CUI 25231450, J22/506/2009.

Ce tip de date prelucrăm?

În vederea procesării comenzii dumneavoastră, a comunicarii de materiale în scop de marketing, sunteți de acord să ne incredințați un minim necesar de date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume și prenume, adresă, număr de telefon.

Vă rugăm să NU ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. vor fi colectate și prelucrate de noi pentru unul din următoarele scopuri:

  • de a da curs comenzii dumneavoastră;
  • pentru îmbunătățirea bunurilor și serviciilor noastre;
  • pentru a respecta diferite dispoziții legale;
  • pentru respectarea și apararea drepturilor noastre legale.
  • de a vă transmite materiale în scop de marketing (ex. informări cu privire la produsele dezvoltate, oferte, alte informări în legătura cu furnizarea produselor noastre, etc. - daca ati optat pentru asta);

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dvs. exprimat prin formularea comenzii sau expres în sensul transmiterii de material publicitare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Politica de utilizare cookie

Politica de utilizare cookie utilizata de site-ul nostru, descrie diferitele tipuri de cookie-uri care sunt utilizate in legatura cu site-ul www.creamoutlet.ro

Aveti optiunea de a accepta utilizarea modulelor cookie inainte de a intra pe acest Site. Aceasta Politica privind modulele cookie (cu exceptia cookie-urilor strict necesare functionarii site-ului).

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Aceste Cookie-uri nu contin virusi, programe software sau spyware si nu pot accesa informatiile din echipamentul pe care sunt stocate, mai precis hard drive-ul utilizatorului. Cookie-ul este instalat prin simpla solicitare transmisa de catre un server unui program de accesare a paginilor de internet (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau alte browsere) si este complet pasiv, neavand functionalitate activa asupra echipamentului utilizatorului.

Folosim Cookie-uri pentru a imbunatati experienta clientilor si utilizatorilor nostri, atat in privinta navigarii pe pagina noastra web cat si in procesul de cumparare. Astfel, cu ajutorul Cookie-urilor, reusim sa recunoastem dispozitivul utilizatorului si preferintele salvate ale acestuia si astfel putem sa va prezentam continutul intr-un mod relevant pentru voi, pentru ca utilizatorii sa primeasca doar acele informatii si oferte relevante si in acord cu preferintele lor.

Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite o singura data (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt menținute in momentul in care utilizatorul paraseste site-ul. Alte tipuri de cookie-uri sunt menținute și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). De retinut este faptul ca cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin utilizarea setarilor browser-ului.

Ce fel de cookie-uri folosim

Accesand acest site se pot plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

  • Cookie-uri strict necesare - de utilizare si pentru performanta paginilor web: Necesitatea lor se impune pentru functionarea optima a paginii web. Importanta lor este data si de faptul ca navigarea pe pagina sau securizarea anumitor parti ale paginilor web ar fi imposibila..
  • Cookie-uri de preferinta: Folosim aceste cookie-uri si ne sunt necesare pentru afisarea continutului paginii web cu o personalizare prealabila. De exemplu: selectarea categoriei Femei\Barbati\Fete\Baieti.
  • Cookie-uri analitice – pentru statistica: Sunt necesare pentru masurare, optimizare si analiza, pentru intelegerea modului de interactionare a utilizatorilor si vizitatorilor cu paginile web. Scopul folosirii acestora este de raportare a informatiilor in mod anonim, in scop de statistica pur anonima, in scop de statistica ce ne ajuta sa intelegem felul in care utilizatorii beneficiaza de serviciile online oferite.
    Servicii folosite:
    • Google Analytics - https://analytics.google.com/
    • Hotjar - https://www.hotjar.com/
  • Cookie-uri de publicitate: Pe baza acestora putem afla daca ati vizualizat sau nu o reclama online, ce tip de reclama si cat timp a trecut de cand ati vizualizat aceasta reclama. Acestea pot fi folosite de catre partenerii de publicitate pentru a va construi un profil de interese si astfel sa va afiseze anunturi relevante pe alte pagini web.
    Servicii folosite:
    • Google Ads
    • Facebook Ads
    • Tiktok Ads
  • Cookie-uri de Media Sociala: Aceste cookie-uri sunt stabilite de servicii specifice mass-media, pentru a permite partajarea continutului cu prietenii si retelele de socializare. Folosirea acestora pot creea un profil bazat pe interesele vizitatorilor pentru imbunatatirea experientei de vizualizare a continutului si pentru inregistrarea de conturi noi pe creamoutlet.ro folosind conturi existente pe aceste platforme.
    Servicii folosite:
    • Google
    • Facebook
    • Tiktok
  • Cookie-uri ce apartin tertilor (cunoscute si sub numele de third party Cookies): Acestea apartin Google, iar nu noua, sens in care nu avem control asupra lor. Acestea ne ajuta sa imbunatatim securitatea website-ului .
    Servicii folosite:
    • Google Recaptcha - securizarea formularelor impotriva abuzului cu sisteme automate (boti)

Stergerea cookie-urilor

Puteti sterge Cookie-urile prin accesarea setarilor browserului de Internet. Fie ca este vorba de Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sau altii, acestea permit salvarea in mod implicit a Cookie-urilor pe dispozitivele de pe care sunt accesate paginile web.

Puteti schimba oricand aceste setari din browser pentru a le bloca sau puteti alege sa fiti anuntat ori de cate ori Cookie-urile sunt transmise catre dumneavoastra, prin urmarea pasilor indicati in sectiunea respectiva din instructiunile de utilizare ale browserului tau.

Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de societatea noastră.

În vederea onorării comenzilor datele dumneavoastra pot fi transmise furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plată/bancare sau furnizorilor de servicii de marketing.

Datele dumneavoastră vor fi transmise și furnizorilor de servicii de contabilitate în vederea îndeplinirii îndatoririlor legale cu privire la documentele contabile.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate unor terțe persoane și nici nu vor fi procesate în afara spațiului UE.

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada raporturilor noastre contractuale/abonării la newsletter, iar în cazul în care dispozițiile legale ne obliga la pastrarea datelor pe un anumit interval de timp, pe durata acestui interval (ex. actele contabile se patreaza potrivit legii contabilității pentru o perioada de 10 ani).

Dacă datele cu caracter personal nu ne mai sunt necesare pentru a ne respecta obligațiile contractuale sau dispoziițile legale, aceste date vor fi șterse în mod periodic.

Care sunt drepturile dvs.?

În calitate de persoană vizată, în anumite condiții, aveti următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – în conformitate cu art 15 GDPR aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare a prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, precum și dreptul de acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate noua și care fac obiectul prelucrării; In cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
  • pentru orice alte copii solicitate de dvs., avem dreptul de a percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative;

  • dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligația de a șterge datele respective, atunci când:
    • (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există nici un alt temei juridic pentru prelucrare;
    • (iii) vă opuneși prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;
    • (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce ne revine în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române;
  • dreptul la restricționarea prelucrării – în baza art 18 GDPR aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către noi, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții;
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere în baza art. 77 GDPR în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
    Pentru orice intrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, ne puteți contacta la adresa: office@creamoutlet.ro

Altele

Această politică de confidențialitate a fost actualizată la 21 octombrie 2022. Ne rezervăm dreptul de a o modifica periodic.

Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.

Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.

Accept toate